Veilige tijdelijke units en huisvesting

Algeco units staan bekend om hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit is een voorwaarde op het gebied van veiligheid. Ontdek hoe wij uw units verbeteren met de veiligheidsaccessoires in onze 360° Services.

Kwalitatieve veiligheid in elke context

Met onze veiligheidsaccessoires reageren we op de strenge hygiëne-en veiligheidsmaatregelen die in elke sector van toepassing zijn; industrie, bouw, onderwijs, openbare gebouwen, evenementen etc. Onze kwaliteitsdoelstellingen zijn vast verbonden met de verschillende veiligheidsnormen. Uw modulaire units kunnen tijdelijk zijn, maar de veiligheidsnormen zijn hetzelfde als voor een vaste gebouw. Elk container unit is ook gecertificeerd door erkende instanties (VCA, ISO 9001).

Algeco's veiligheidsaccessoires

Onze Veiligheidsservice biedt accessoires en onderdelen om iedere gevaarlijke situatie te bestrijden. Om brand te voorkomen, verhuren wij rookmelders, brandmelders, brandblussers, brandslangen en nog veel meer. Om inbraak-en/of vandalisme te voorkomen, hebben we een compleet gamma aan accessoires zoals bewegingsmelders, buitenverlichting, rolluiken, raam- en deurstangen,...

Interesse? Download onze brochure, contacteer ons of vraag een gratis offerte aan.

Ontdek meer services:

Hekwerken

Verzekering

Facility