• Expert in modulaire ruimte
 • Meer dan 60 jaar ervaring
 • Snel en pragmatisch
 • Altijd een passende oplossing

Algeco Bouw & Winkels

Tijdelijke huisvesting voor bouw of retail nodig? Kies voor een ervaren partner.

Complete dienstverlening in tijdelijke huisvesting

Algeco Bouw & Winkels uit Zaltbommel heeft een jarenlange ervaring in tijdelijke huisvesting in uw branche. Onze vakspecialisten begrijpen wat er nodig is en denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw huisvestingsvraagstuk. Wij staan voor service en efficiency. 

Een efficiënt ingerichte bouwplaats waar het veilig werken is? Een aantrekkelijke tijdelijke winkel waar uw klanten graag blijven komen? Met onze specialisten is het snel en tot in detail geregeld. Van vergunningsaanvraag tot oplevering, van unit tot compleet gebouw, van bouwrijp maken tot inrichting: bij Algeco is het in deskundige handen.

Meer weten over Algeco Bouw & Winkels?

Onze branches

Afbeelding
Schottenkeet ponton

Voor volledige bouwplaatsinrichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren schottenketen ofwel bouwketen volledig ingericht en naar wens. Vraag naar de mogelijkheden en wij helpen u graag.

Bouw
item url
Afbeelding
Tijdelijk_winkelcentrum_Rosmalen1

Of het nu gaat om een kleine winkel die tijdelijk verbouwd wordt of een groot winkelcentrum. Binnen korte tijd kunt u verder met uw winkel terwijl uw permanente gebouw verbouwd wordt. Wij helpen u graag.

Retail & horeca
item url
Afbeelding
Driving-range-Golfclub-Regthuys-Algeco2

Van een clubgebouw tot restaurant. Desgewenst zorgen wij voor de volledige inrichting en denken wij met u mee over de meest praktische inrichting. Bekijk hier meer of neem contact met ons op.

Sport & recreatie
item url
Afbeelding
Overview turnaround

Voor de industrie plaatsen wij grote hallen en loodsen. Deze kunnen dienen als opslagruimte of werkplaats. Wij denken graag met u mee in uw huisvestingsbehoefte.

 

Industrie & petrochemie
item url

Onze oplossingen op een rijtje

 • Schottenkeet
 • Loodsen en hallen
 • Tijdelijke supermarkt
 • Tijdelijk winkel
Afbeelding
Schottenkeet kantoor

Een schottenkeet dient als comfortabele tijdelijke huisvesting. Voor bouwprojecten, maar ook voor horeca, retail, logiesverblijf en kantoorhuisvesting. Er is ruime keuze in afmetingen en uitstraling.

Schottenketen kunnen worden ingezet als kantine of kleedruimte met toilet- en doucheruimtes. Maar ook als volledig ingericht kantoorpand met ruime werkplekken, vast of flex, en comfortabele vergaderruimtes.

 

Lees hier meer

Afbeelding
zijaanzicht-witte-Romneyloods-22mtr-breed-1140x620

De Varianthal van Algeco is ideaal als (extra) opslagruimte, werkplaats of magazijn tijdens bouw- en renovatieprojecten. Lees hier meer.

De Romneyloods van Algeco is ideaal om te gebruiken als infocentrum, aankomsthal, schuur, hangar, (pop-up)restaurant of tentoonstellingsruimte. Lees hier meer

Afbeelding
Supermarkt albert heijn

Voor tijdelijke en semipermanente situaties ontwikkelen we tijdelijke supermarkten die volledig in lijn zijn met uw wensen en merkidentiteit. Zo kunnen uw klanten en medewerkers overal en altijd in een vertrouwde omgeving blijven winkelen en werken.

Lees hier meer over deze oplossing.

Afbeelding
Tijdelijke_winkel_Meester-Bakker_Spijkenisse_1

Verbouwing, brand, herinrichting of tijdelijk meer ruimte nodig: voor elke situatie hebben wij een oplossing, van noodwinkel tot winkelcentrum, voor een dag of voor meerdere jaren. Lees hier meer.

Alle voordelen van Bouw & Winkels op een rij

 • korte lijnen, goede bereikbaarheid, direct contact met ervaren specialisten
 • servicegericht: we doen alles om uw vraag of probleem op te lossen
 • we denken mee over de meest efficiënte oplossing
 • grote keuze (huur en koop)
 • complete dienstverlening
 • gecertificeerd met VCA-P, ISO9001, FSC®, PEFC

Waar we trots op zijn