• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Ontvang een offerte

Wij helpen u graag verder!

Evenementen

Een evenement moet een onvergetelijke gebeurtenis zijn. Met onze jarenlange expertise en ervaring helpen wij uw evenement organiseren. Wij zorgen voor alle accommodaties die u nodig hebt, van kassagebouwen tot productieruimten, van ontvangstruimtes tot een volledig VIP-dorp.

Onze producten

Afbeelding
EHBO Post algeco/buko evenementen

EHBO-post

Een EHBO-post op een festival is meer dan alleen een plek om pleisters te plakken. De ruimte waar het slachtoffer opgevangen wordt is van groot belang. Een EHBO-post van onze units voldoet aan alle eisen.

Afbeelding
Container Evenement

Container

Een container om materiaal in op te slaan is op elk evenement, groot of klein, van belang. Wij hebben containers in verschillende maten. Zelfs mogelijk in eigen huisstijl kleuren.

Afbeelding
Kassa unit voor festival

Kassa-unit

Een ideale oplossing voor elk evenement. Met onze flexibele units zijn mensen snel aan de beurt om consumptiemunten te bemachtigen en kunnen ze veilig betalen. Het feest kan beginnen!

Afbeelding
Studio unit

Studio-unit

De studio-unit is multifunctioneel inzetbaar. De unit is al ingezet als radio-studio, portiersloge, tattoo-studio en expositieruimte. Onze units zijn makkelijk te stapelen en aan te passen.

share