Algeco, een beschermd merk

Door de bekendheid van Algeco wordt onze bedrijfsnaam ook gebruikt als soortnaam voor modulaire constructies. Toch is Algeco een exclusief, gepatenteerd commercieel merk. Het gebruik als soortnaam door niet-bevoegde derden is dan ook bij wet verboden

In de eerste plaats omdat Algeco vandaag de dag veel meer producten en diensten aanbiedt. Natuurlijk zijn we als uitvinder en marktleider voor altijd verbonden met modulaire containers. Maar ons aanbod bestaat nu bijvoorbeeld ook uit jassendroogkamers en een verhuurdienst.

In de tweede plaats willen we de naam Algeco niet associëren met minderwaardige producten. Dat schaadt ons bedrijfsimago dat is gestoeld op expertise en topkwaliteit.

Om die reden vroegen we ook om ‘algeco’ als soortnaam te schrappen uit het woordenboek.

De naam Algeco mag dus uitsluitend gebruikt worden voor producten, diensten en installaties van onze onderneming. Gebruikt een derde de merknaam toch zonder toestemming? Dan hebben we het recht om te reageren.

Veel plezier met uw hoogwaardige Algeco-producten!

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten