Onze oplossingen

3 GAMMA'S VAN OPLOSSINGEN OM PERFECT IN TE SPELEN OP AL UW VERWACHTINGEN

Scholen, kantoren, bouwplaatsen, vergaderzalen, kantines of modulaire structuren voor evenementen ... Bij Algeco vindt u precies die oplossingen die u nodig hebt. Met drie specifieke gamma's spelen we in op al uw behoeften en lossen we al uw verwachtingen in. Elke realisatie wordt grondig onderzocht en afgestemd op de bijzonderheden van uw sector, uw onderneming en het profiel van uw medewerkers.

Algeco past zich aan alles en iedereen aan. Onze modulaire constructies strekken tot voorbeeld op alle vlakken: veiligheid, uitstraling, comfort, functionaliteit en hygiëne. Bekijk onze realisaties voor meer inspiratie. En neem gerust contact met ons op om de basis te leggen voor onze toekomstige samenwerking.

HOOGWAARDIGE MODULAIRE CONSTRUCTIES

Design, helder en fraai, hoogwaardige constructies voor prestigieuze lokalen

Voor Progress gebruiken wij alleen de beste materialen en worden alle lijnen en afwerkingen haarfijn onderzocht. Kwestie van ons imago nog prestigieuzer te maken.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

ROBUUSTE EN BEVEILIGDE OPSLAG

Beveiligde containers voor de opslag van goederen en materialen. 

Met AlgecoStorage slaat u al uw goederen en materialen veilig op. Ideaal voor uw gemoedsrust.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten