Waarom Algeco?

Algeco het nieuwe tijdperk van modulaire constructie!

Door onze ongeëvenaarde ervaring kunt u rekenen op de knowhow van de uitvinder van de modulaire bouw. Door de inventiviteit en de verscheidenheid in gamma’s kunnen wij u oplossingen aanbieden die voldoen aan al uw behoeften, volgens uw vereisten qua comfort, veiligheid en uitvoering. Door ons gevoel voor detail en ons streven naar uitmuntendheid kunnen wij onze exclusieve services aanpassen en optimaliseren naar uw wensen.

Dit alles kan u samenvatten in 1 woord: Algeco!

Pionier in zijn sector, vandaag de dag wereld marktleider

In 1955 introduceerde Algeco het concept van de modulaire containerbouw. Zestig jaar later zijn we niet meer de enige in de sector, maar nog wel wereldwijd nummer één.

3 oplossingen, geknipt voor uw behoeften en uw budget!

Scholen, kantoren, bouwplaatsen, modulaire structuren op uw evenement; u kan Algeco alles vragen. Met onze jarenlange ervaring en gedegen expertise kunnen wij voldoen aan al uw eisen. Wij houden ook steeds rekening met uw deadlines. Snelheid en flexibiliteit; daar staat Algeco immers om bekend.

360° Service, al uw accessoires bij 1 partner

Algeco onderscheidt zich door zijn ervaring, deskundigheid, diversiteit en kwaliteit van de verschillende assortimenten, maar ook door de mogelijkheid om u te voorzien van precies wat je nodig hebt. Uw werkomstandigheden vereenvoudigen is onze prioriteit; daarom bieden wij je ook een vaste contactpersoon aan tijdens uw hele project.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten