• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Waarom Algeco

Algeco biedt tijdelijke, semipermanente en permanente huisvestingsoplossingen en modulaire units voor verschillende branches in Nederland.

Meer dan 65 jaar ervaring in modulaire huisvesting

Met het grootste assortiment en het grootste aantal producten en diensten in de sector van modulaire gebouwen, bieden we alles wat u nodig hebt om uw accommodatie op te zetten. U krijgt daarbij ondersteuning van één vast aanspreekpunt binnen Algeco.  We besparen onze klanten de tijd, de moeite en de kosten van het beheren van meerdere leveranciers. Algeco biedt een totaaloplossing, waarbij we hoogwaardige producten verhuren of verkopen die rechtstreeks bij uw project worden geleverd en geïnstalleerd. Algeco maakt deel uit van de Modulaire Group, de grootste leverancier van modulaire en verplaatsbare gebouwen ter wereld, wat betekent dat we wereldwijd toegang hebben tot ongeëvenaarde kennis en middelen. 

Afbeelding
Algeco

Over ons

Meer weten over onze historie, onze producttypes of over ons HSE beleid. Klik hier en lees meer.

Over ons
item url
Afbeelding
Centrale hal school buko/algeco

Onze services

Naast onze huisvestingsoplossingen bieden wij ook aanvullende diensten om onze dienstverlening compleet te maken. Bekijk onze services.

Onze services
item url
Afbeelding
header constructie

HSE

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Lees meer over ons beleid op het gebied van veiligheid, milieu en gezondheid. Klik hier voor ons HSE beleid

HSE
item url
Afbeelding
Entree kantoorgebouw

Producten

Algeco kiest altijd voor kwaliteit en verschillende luxe niveaus. Lees hier meer over onze producttypes.

Producten
item url

Dit zijn dé 6 redenen waarom u voor Algeco kiest

Afbeelding
Flexibel

Snel en flexibel

Onze modulaire units zijn ontworpen om betrouwbare, snelle oplossingen te bieden voor al uw huisvestingsbehoeften, tijdelijk of permanent (beschikbaar voor lease of aankoop).

Afbeelding
een aanspreekpartner

één aanspreekpartner

U heeft één aanspreekpunt voor een totaalservice, van advies en design tot planning en turn-key oplevering van uw gebouw. Zo bespaart u heel wat tijd.

Afbeelding
Concept op maat

Een concept op maat

Onze accommodaties zijn aanpasbaar en volledig in te richten naar uw wensen, ongeacht de omvang en specificaties van uw project.

Afbeelding
Totaalservice

Totaalservice

Comfort, welzijn, veiligheidsmateriaal, ergonomische oplossingen, meubilair, gepersonaliseerde ruimten, verzekeringen, datanetwerken en andere benodigde voorzieningen: bij Algeco bent u voor al deze zaken aan het goede adres.

Afbeelding
HSE

Veiligheids- en bouwvoorschriften

U heeft ruimte nodig? Algeco zorgt daar snel en efficiënt voor. Alle modules en accessoires voldoen aan de wettelijke verplichtingen en de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

Afbeelding
Klantenservice

Klantenservice

Met onze activiteiten in 18 Europese landen en onze 24/7 servicedienst kunnen wij u een uitstekende klantenservice bieden.