• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Collega's aan het woord

Afbeelding
Louise Dulling, SHE Officer Nederland

Louise Dulling

Veiligheidsspecialist

Ontmoet Louise, onze toegewijde Veiligheidsspecialist bij Algeco Nederland! Lees haar inspirerende verhaal en ontdek hoe zij bijdraagt aan een veilige en inspirerende werkomgeving.

Read more
Afbeelding
John van Bruggen Algeco

John van Bruggen

Fleet Administrator

Als je John Van Bruggen ontmoet, vallen zijn energie en positieve instelling meteen op. Met een glimlach op zijn gezicht en een passie voor zijn werk bij Algeco deelt John zijn carrière en zijn rol als Fleet Administrator in ons Service Centre in Beverwijk.

Read more
Afbeelding
Maarten Spierenburg, Project Manager.png

Maarten Spierenburg

Project Manager

“Inventief als we zijn, zorgen we er altijd voor dat een klant tevreden is”. Wendbaar en stressbestendig. Belangrijke eigenschappen die volgens Maarten Spierenburg horen bij een functie als Project Manager. Wat er nog meer komt kijken bij de functie en waarom Maarten deze functie zo leuk en uitdagend vindt? Maarten vertelt het in een uitgebreid interview.

Read more
Afbeelding
Dirk van Lieshout Sales

Dirk van Lieshout

Field Sales Representative

‘Creativiteit is een van de 'must-have' skills die je moet hebben als je bij Sales werkt. Geen enkel project is hetzelfde. Er zijn dan ook niet altijd direct pasklare antwoorden op de vraag van de klant. Wil de klant bijvoorbeeld een ‘groen’ dak en wij hebben het niet in ons portfolio, dan is het mijn taak om manieren te vinden om het wél mogelijk te maken.'

Read more
Afbeelding
Marinus SEIJTS Technical Specialist

Marinus Seijts

Technical specialist

'Ik vind het leuk om te tekenen en om mensen te kunnen helpen, met mijn functie help ik collega’s aan de juiste informatie om een offerte aan te kunnen bieden of de units op de juiste manier klaar te maken voor de klanten in de werkplaats.'

Read more