• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Marinus Seijts, Technical specialist

Vertel ons over je carrièrepad bij Algeco

In november 2021 ben ik gestart als technisch specialist op de vestiging Beverwijk. Het eerste jaar heeft vooral in het teken gestaan in het denken in modules.

Ik heb het idee dat ik dat inmiddels redelijk onder de knie heb. In de toekomst wil ik mijn kennisniveau verder vergroten en specialiseren, zodat ik mijn collega’s van gedegen advies kan voorzien.

 

Hoe zou je jouw job het best omschrijven?

Als technisch specialist maak ik een technische tekening van de door de klanten aangevraagde panden, waarbij ik probeer zo goed mogelijk rekening te houden met de eisen die daar vanuit wet en regelgeving aan worden gesteld.

Tevens geef ik aan onze verkopers aan, waar ze rekening mee moeten houden met het aanbieden van de offerte.

 

Welke kwalificaties zijn volgens jou nodig om de job goed uit te voeren?

Voor mijn functie is het belangrijk dat je rekening houdt met de beperkingen van een unittype. Je kan niet zomaar een unit 1 meter breder maken en daarom zal je soms een concessie moeten doen aan de klant aanvraag. Als de klant bijvoorbeeld een ruimte nodig heeft van 5x5m zal dat niet gaan binnen ons verhuur assortiment, dit wordt dan een ruimte van 6x6m of 3x6m. Ook wil je, afhankelijk van het unittype, niet te veel aanpassingen doen, aangezien veel van onze klanten snelle levering belangrijk vinden en een grote aanpassing aan de unit enerzijds kostbaar is en anderzijds veel geld kost.

 

Wat motiveert je in je dagelijkse werk, wat juist niet?

Ik vind het leuk om te tekenen en om mensen te kunnen helpen, met mijn functie help ik collega’s aan de juiste informatie om een offerte aan te kunnen bieden of de units op de juiste manier klaar te maken voor de klanten in de werkplaats.

Als ik met het dagelijks werk bij ben, moet ik altijd even schakelen naar taken die voor de langere tijd op het schema staan, dat voelt een beetje als zoeken naar werk, daar hou ik niet zo van.

 

Hoe zou je je collega's omschrijven?

Mijn collega’s zijn redelijk divers en dus niet als geheel te omschrijven, maar ik vind het fijn dat ze allen hun eigen inzichten en kwaliteiten hebben en me daarmee scherp houden.