• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

(aankomend) Installatiemonteur E & W

(aankomend) Installatiemonteur E & W

Als Installatiemonteur E & W verricht je samen met een ervaren collega werkzaamheden die bestaan uit het monteren van installaties in nieuwe projecten en het demonteren van installaties in reeds voltooide trajecten. Hiernaast ben je ook verantwoordelijk voor service en onderhoud van deze installaties. Voor deze functie dien je bijvoorbeeld te beschikken over een opleiding installatietechniek en/of elektrotechniek, cv-installateur of relevante werkervaring.

 

Onze voorkeur gaat uit naar een installateur die beide onderdelen kan uitvoeren. Kun je één onderdeel uitvoeren en ben je bereid tot het aanleren van het andere onderdeel in de praktijk, ook dan komen wij graag met je in contact. Het bezit van het certificaat Basisveiligheid (VCA) is een pré. Vervoer van en naar huis wordt voor je geregeld.

Wij bieden

  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij je kennis en ervaring conform bouw cao.
  • Goede ontwikkelingsmogelijkheden in de functie en in het bedrijf. - Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. - Een team van professionele collega’s die op een informele wijze samenwerken.

 

Algeco Bouw & Winkels is VCA P, ISO 9001, FSC en PEFC gecertificeerd.
Zie voor bedrijfsinformatie www.algecobouwenwinkels.nl

 

Je kunt je motivatiebrief met CV zenden aan:

Algeco Bouw & Winkels, afdeling HR, t.a.v. de heer J. de Wit, Postbus 39, 5300 AA Zaltbommel of via mail aan johan.dewit@algeco.com, met vermelding van de betreffende functie waarvoor u solliciteert.