• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Algeco Bouwsystemen

Flexibele huisvesting voor organisaties

Huisvesting nodig voor onderwijs of andere voorzieningen in de wijk? Algeco Bouwsystemen staat voor u klaar. Al ruim zestig jaar realiseren wij als aannemer permanente huisvesting in opdracht van scholen, schoolbesturen, gemeenten en projectbureaus. Kiezen voor Algeco Bouwsystemen is kiezen voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.

Meer weten over Algeco Bouwsystemen?

CO2-prestatieladder

Wij voeren een proactief milieubeleid met als doel een reductie van onze CO2-emissies. Daarom werken wij aan concrete acties en maatregelen die wij integreren in onze bedrijfsvoering. Op die manier willen wij bijdragen aan de reductie van het verbruik van fossiele brandstoffen, de uitstoot van CO2-emissies, het vergroten van de toepassing van alternatieve brandstoffen en groene stroom.

Onze branches

Afbeelding
Schoolgebouw - Albeda Rotterdam

Al meer dan 60 jaar thuis in het onderwijs. Kennis van alle onderwijsmodellen zoals o.a. in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs. Ons bouwmethodiek kent geen beperkingen in in- en exterieur en flexibel in te delen. Lees meer.

Onderwijs
item url
Afbeelding
Gemeentehuis Kaag en Braassem

Goede voorzieningen en aantrekkelijke ontmoetingsplekken maken een wijk of gemeente tot een fijne thuisomgeving voor bewoners. Dat vraagt om aantrekkelijke huisvesting, passend in de omgeving.

Overheid
item url
Afbeelding
Permanent kantoorgebouw Rietlanden 02

Wij realiseren permanente kantoorgebouwen. Geheel nieuw of als uitbreiding op het bestaande gebouw. Door onze flexibiliteit voor interieur en exterieur sluit het gebouw naadloos aan op het bestaande of in de omgeving.

Bedrijven & kantoorhuisvesting
item url

Voordelen van onze bouwmethodiek op een rij

  • Onze gebouwen zijn makkelijk en flexibel herindeelbaar bij toekomstige veranderingen.
  • Onze gebouwen zijn eenvoudig uit te breiden of te verkleinen.
  • Wij staan voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en circulariteit.
  • Energieneutraal? BENG, ENG en NOM. Wij realiseren het!

Waar we trots op zijn