• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Algeco Bouwsystemen

Flexibele huisvesting voor organisaties

Algeco Bouwsystemen is een eigentijdse aannemer met ruim 60 jaar ervaring. Dat betekent dat wij een gedegen kennis van bouwen combineren met een toekomstgerichte blik. Als gerenommeerde marktpartij realiseren we samen met deskundige partners gebouwen die huidige en toekomstige gebruikerswensen alle ruimte bieden. Kiezen voor de bouwmethode van Algeco Bouwsystemen is kiezen voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit. Meer weten over onze aanpak?

CO2-prestatieladder

Wij voeren een proactief milieubeleid met als doel een reductie van onze CO2-emissies. Daarom werken wij aan concrete acties en maatregelen die wij integreren in onze bedrijfsvoering. Op die manier willen wij bijdragen aan de reductie van het verbruik van fossiele brandstoffen, de uitstoot van CO2-emissies, het vergroten van de toepassing van alternatieve brandstoffen en groene stroom.

Onze branches

Afbeelding
Schoolgebouw - Albeda Rotterdam

Overal in Nederland voelen leerlingen en onderwijsprofessionals zich thuis in onze schoolgebouwen. Algeco Bouwsystemen realiseert onderwijshuisvesting die naadloos aansluit op uw wensen en visie. Bekijk onze mogelijkheden.

Onderwijs
item url
Afbeelding
Gemeentehuis Kaag en Braassem

Goede voorzieningen en aantrekkelijke ontmoetingsplekken maken een wijk of gemeente tot een leefbare omgeving voor bewoners. Dat vraagt om aantrekkelijke huisvesting, passend in de omgeving. Samen met Algeco Bouwsystemen realiseert u het. Lees meer.

Overheid
item url
Afbeelding
Permanent kantoorgebouw Rietlanden 02

Is uw bedrijfshuisvesting aan nieuwbouw of uitbreiding toe? Met Algeco Bouwsystemen realiseert u een prettige werkomgeving voor uw medewerkers. Bekijk de mogelijkheden.

Bedrijven & kantoorhuisvesting
item url

Voordelen van onze bouwmethodiek op een rij

  • Onze gebouwen zijn makkelijk en flexibel herindeelbaar bij toekomstige veranderingen.
  • Onze gebouwen zijn eenvoudig uit te breiden of te verkleinen.
  • Wij staan voor kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en circulariteit.
  • Energieneutraal? BENG, ENG en NOM. Wij realiseren het!

Waar we trots op zijn