• Expert in modulaire ruimte
  • Meer dan 60 jaar ervaring
  • Snel en pragmatisch
  • Altijd een passende oplossing

Modulair

Flexibele modulaire oplossingen voor organisaties

Modulaire huisvesting nodig voor uw project? Algeco staat voor u klaar. Al ruim zestig jaar realiseren wij modulaire oplossingen in opdracht van onder andere scholen, gemeenten en projectbureaus. Kiezen voor Algeco is kiezen voor kwaliteit, snelheid en flexibiliteit.

Meer weten over Algeco?

Onze branches

Afbeelding
IN36 015

Ruimte nodig op de bouwplaats? Onze units zijn nu tijdelijk extra voordelig en snel geleverd. Snel van start?

Bouw
item url
Afbeelding
Kantoorgebouw units

Met meer dan 50 jaar ervaring in grote industriële projecten en onderhoudsstops is Algeco vertrouwd met de veiligheidsvoorschriften in industrie en petrochemie.
Veiligheid en precisie staan voorop.

Industrie
item url
Afbeelding
Tijdelijke school Haarlemmermeer lyceum

Een schoolgebouw biedt kinderen méér dan alleen een dak boven het hoofd. We hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van tijdelijke klaslokalen en noodlokalen; voor kinderopvang, basis- en voortgezet onderwijs.

Onderwijs
item url
Afbeelding
Algeco Deco

Tijdelijk een noodkantoor nodig of een kantoorruimte voor langere tijd? Wij huisvesten directies, teams, afdelingen en organisaties op elke gewenste locatie.

Kantoorhuisvesting
item url
Afbeelding
Deco unit

Een evenement moet een onvergetelijke gebeurtenis zijn. Met onze jarenlange expertise en ervaring helpen wij uw evenement organiseren. Wij zorgen voor alle accommodaties die u nodig hebt, van kassagebouwen tot productieruimten, van ontvangstruimtes tot een volledig VIP-dorp.

Evenementen
item url

Waar we trots op zijn