Bouw

BOUWKEET: EEN COMFORTABEL, FLEXIBEL EN PRAKTISCH ONDERKOMEN

Een team van 5 of 50 arbeiders? Een overdekte eetzaal en een kleedruimte met alles erop en eraan? Bij Algeco vindt u altijd de nodige units. Ons uitgangspunt? Uw project, uw budget en uw wensen.

Onze specialisten hebben een jarenlange ervaring in de bouwsector en kunnen u waar nodig adviseren. Doe een beroep op hun professionele en gepersonaliseerde advies voor de volledige inrichting van uw bouwterrein. Wij leveren van units met kantine en sanitair, opslagruimtes, tot complete kantoorgebouwen. Resultaat? Een mooi, flexibel en efficiënt onderkomen. Conform uw eisen en de behoeften van uw werknemers op het vlak van inrichting, luchtbeheer, temperatuur en gebruiksvriendelijkheid. En helemaal in evenwicht met uw budget.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

ROBUUSTE EN BEVEILIGDE OPSLAG

Beveiligde containers voor de opslag van goederen en materialen. 

Met AlgecoStorage slaat u al uw goederen en materialen veilig op. Ideaal voor uw gemoedsrust.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten