Onderwijs

EEN PERFECTE OPVANG IN EEN MODULAIR KLASLOKAAL

Een schoolgebouw biedt kinderen méér dan alleen een dak boven het hoofd. Als specialist in mobiele schoollokalen weet Algeco dat maar al te goed. Doet u graag een beroep op onze ervaring om uw leerlingen en studenten op te vangen? Onze accountmanagers adviseren u graag over de specifieke mogelijkheden van modulaire scholen in uw situatie.

Een tijdelijk of permanent gebouw? In de mobiele lokalen van Algeco's modulaire school vinden leerlingen, onderwijzers en begeleiders snel hun plaats. Design, veiligheid, klimaatbeheersing, sanitair, hygiëne, geluidsisolatie, ... uw mobiele lokalen voldoen aan álle vereisten van het onderwijs en de kinderopvang, ongeacht welk lokaal u nodig heeft.

HOOGWAARDIGE MODULAIRE CONSTRUCTIES

Design, helder en fraai, hoogwaardige constructies voor prestigieuze lokalen

Voor Progress gebruiken wij alleen de beste materialen en worden alle lijnen en afwerkingen haarfijn onderzocht. Kwestie van ons imago nog prestigieuzer te maken.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten