Expert in modulaire ruimte

Snel en flexibel de modulaire ruimtes leveren die u dringend nodig hebt, da’s het werk van Algeco. Tijdelijk of permanent? Huren of kopen? U zegt het maar. Ook na de installatie wordt uw zorg uit handen genomen. Een 24/7 servicedienst garandeert een snel antwoord op uw vragen. Onverwachte problemen worden flexibel opgelost.​

Als marktleider oefent Algeco een voorbeeldfunctie uit. We willen vooroplopen als het gaat om duurzaamheid om zo bij te dragen tot het behoud van natuur en milieu. We leveren gebouwen in harmonie met de omgeving en gebruiken duurzame materialen, zoals hout en glas. We verhuren eco-accessoires, om water- en elektriciteitsverbruik te beperken, zoals zelfsluitende kranen, debietbegrenzers, verlichting met bewegingssensoren, timers voor de verwarming of airco. De gebouwen zijn energiezuinig en bieden een uitstekende akoestiek en klimaatbeheersing.

Dat hoeft comfort niet in de weg te staan, integendeel. Wij voegen garderobes, eetzalen, vergaderzalen of douches toe aan uw gebouw, voorzien van, als u dat wenst, allerlei accessoires: van eenvoudige kantinestoelen tot design meubels, van verzekering tot basispakketten, van inverter tot drying locker..

Elke modulestructuur is honderd procent betrouwbaar. Alle modules en accessoires voldoen aan de wettelijke verplichtingen en de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, zelfs gelinkt aan specifieke domeinen: industrie, bouw, gezondheid, levensmiddelen, onderwijs, openbare gebouwen, evenementen... Onze modulestructuren zijn dan wel tijdelijk, de normen zijn dezelfde als voor een traditionele structuur. Elke modulestructuur is bovendien door erkende organismen gecertificeerd.

PROGRESS

Het neusje van de zalm is Progress, een revolutionaire productlijn die we samen met een architectenkantoor ontwikkelden. Het loodst de modulaire bouw een nieuw tijdperk in. Een tijdperk waarin tijdelijke ruimtes niet alleen functioneel zijn.

Voor het Progress-assortiment geldt dat de gebouwen voor lange termijn projecten van binnen en van buiten afgewerkt kunnen worden met bekleding naar keuze, zoals panelen in allerlei kleuren. Ook voor korte termijn-huur is er externe decoratie beschikbaar; standaard of zelf ontworpen.

WERELDWIJDE NUMMER ÉÉN

In 1955 introduceerde Algeco het concept van de modulaire containerbouw. Zestig jaar later zijn we niet meer de enige in de sector, maar nog wel de eerste op de markt. Maar liefst 320.000 modules en onze uitgebreide, internationale expertise zorgden ervoor dat steeds meer klanten kiezen voor Algeco. Tegenwoordig vindt u ons in 29 landen: Australië, België, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Litouwen, Luxemburg, Mexico, Nederland, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten en Zweden.

IN ÚW BUURT

Algeco geniet wereldwijd naam en faam op de markt van modulaire bouw. Maar die naam maken we in de eerste plaats waar in úw buurt. Onze snelle levertijd en kwaliteit maken het verschil. De sleutel tot globaal én lokaal succes. De grootste expertise bouwden we op in belangrijke sectoren: scholen, kantoren, evenementen, opslag, bouwterreinen, industrie en speciale projecten.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten