Onze services, dienst-na-verkoop en ecologie

Algeco biedt u niet alleen grenzeloze oplossingen aan, maar ook al de nodige diensten; nl. onze 360° Services.

Met onze 360° Services zijn we alweer de pionier in onze sector en voorzien we u van een volledige kant-en-klare oplossing, ongeachte de grootte van uw project.

Daarbij hoort ook onze 24/7 unieke klantenservice; waarbij snelheid en kwaliteit van interventie topprioriteit zijn.

Wat betreft ecologie streven wij ernaar zoveel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen zoals hout en glas en bieden wij tevens energiebesparende accessoires aan.

360° Service, al uw accessoires bij 1 partner

Algeco onderscheidt zich door zijn ervaring, deskundigheid, diversiteit en kwaliteit van de verschillende assortimenten, maar ook door de mogelijkheid om u te voorzien van precies wat je nodig hebt. Uw werkomstandigheden vereenvoudigen is onze prioriteit; daarom bieden wij je ook een vaste contactpersoon aan tijdens uw hele project.

Dienst na verkoop

Topprioriteit is onze  24/7 unieke klantenservice; waarbij snelheid en kwaliteit van interventie uiterst belangrijk zijn.

Ecologie

Onze betrokkenheid tot het milieu vertaalt zich in dagdagelijkse kleine dingen. We streven ernaar enkel verven op waterbasis te gebruiken, we scheiden al ons afval in verschillende afvalstromen, we verkiezen papier en enveloppen van recycleerbaar papier, etc.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten