Uw opslagcontainers door Algeco:ROBUUSTE EN BEVEILIGDE OPSLAG

Bergt u het materiaal op uw bouwterrein graag veilig weg? Dan heeft Algeco dé oplossing: modulaire opslagruimtes. U kiest zélf de uitvoering, de afmetingen en opties van uw opslagcontainer. Er bestaat er zelfs één met een klein ingebouwd kantoor! Interesse? Voor de prijs moet u het niet laten. U huurt al een opslagcontainer voor een paar euro per week.​

Uw opslagcontainers door Algeco

Algeco biedt u de beste oplossing voor al uw modulaire behoeften. Om uw apparatuur tijdelijk of langdurig te beschermen, maakt u gebruik van onze zeer veilige, droge en schone containers.

Flexibele en aanpasbare opslagcontainers

Kies voor eenvoud, snelheid en flexibiliteit met modulaire oplossingen die voldoen aan alle toepasselijke technische normen. Algecostorage biedt de beste oplossing voor veilige units om uw materiaal en uw apparatuur in op te slaan, met flexibele aanpassingen naar wens. Zo kan de buitenkant van het opbergunit volledig worden ontworpen volgens uw specificaties.

De voordelen van Algecostorage

Kiezen voor Algeco betekent kiezen voor veiligheid: u geniet van stalen containers, met beveiligingssloten speciaal ontworpen voor Algeco door onze partners. We houden rekening met de behoeften van elke klant en hebben opslagcontainers met een opslagcapaciteit van 33 m³ meter ontworpen voor zelfs uw grootste apparatuur, met dubbele deuren als optie die het verhuizen van uw apparatuur vergemakkelijkt. De containers zijn ook uitgerust met vorken om ze gemakkelijk op uw site te verplaatsen.

Algecostorage kan worden geleverd, standaard of uitgerust, voor een optimale organisatie van uw apparatuur in een verlichte ruimte. Onze opslagunits kunnen worden uitgerust met extra opties, zoals een elektrisch paneel en grote rekken van 5 meter.

Interesse? Download onze brochure, contacteer ons of vraag een gratis offerte aan. Ontdek ook onze andere modulaire oplossingen voor uw projecten.

Header tabs

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten