Origin:EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze solide en robuuste modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

Het gamma Origin biedt een antwoord op al uw vragen en verwachtingen, dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de omstandigheden op de bouwplaats.

Wij weten dat u uw werknemers steeds een hoogwaardige werkomgeving moet bieden. Daar bent u toe verplicht. Maar wij doen meer dan alleen maar de wetten respecteren. Voor u en uw medewerkers gaan wij steeds op zoek naar het beste. Met oplossingen die zo goed mogelijk zijn afgestemd op uw activiteit en belangen creëert Origin voor u de beste omstandigheden om uw activiteit of bouwwerken voort te zetten. Wat ingewikkeld lijkt, toch eenvoudig maken; dat is onze specialiteit. Onze modules zijn gemakkelijk en snel te monteren, hoogst functioneel en beantwoorden aan alle geldende normen en reglementeringen. Veiligheid en comfort voor uw medewerkers staan centraal bij Origin, maar ook bij alle andere gamma's.


Origin IN

 

  • Schakelen en stapelen tot 3 verdiepingen (4 mits aanpassingen)
  • Solide en robuust
  • Standaard oplossing
  • Zeer snel en eenvoudig in gebruik te nemen
  • Optimale werkomstandigheden

Technische informatie


Origin AV

 

De Anti-Vandal unit is vervaardigd uit een volledig stalen ontwerp met een robuuste uitstraling en is ontworpen om zelfs de meest vastberaden vandalen af te schrikken. Deze units zijn ideaal voor gebruik als kantoor, opslagruimte, kleedruimte en tal van andere toepassingen.

Technische informatie


 

Header tabs

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten