Kantoren

BUREELCONTAINERS OM ELKE SITUATIE HET HOOFD TE BIEDEN

Groei, inkrimpingen, verbouwingen ... uw onderneming verandert voortdurend. En uw behoefte aan ruimte verandert mee. De oplossing? Kantoorcontainers.

Want een mobiel kantoor werkt in uw voordeel:

  • snelle bouw;
  • kleine investering;
  • weinig of geen financieel risico;
  • flexibele oplossing waarmee u later alle kanten uit kunt…

 

Kiest u voor containerkantoren? Dan vindt u bij Algeco betaalbare, flexibele en adequate oplossingen. Een modulair kantoor heeft veel weg van een traditioneel gebouw. Hebt u het niet meer nodig? Dan verwijderen we het snel en vakkundig.

Kortom, bij Algeco vindt u vast en zeker kantoorcontainers die uw verwachtingen overtreffen. Onze referenties spreken voor zich.

HOOGWAARDIGE MODULAIRE CONSTRUCTIES

Design, helder en fraai, hoogwaardige constructies voor prestigieuze lokalen

Voor Progress gebruiken wij alleen de beste materialen en worden alle lijnen en afwerkingen haarfijn onderzocht. Kwestie van ons imago nog prestigieuzer te maken.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Een schoolvoorbeeld van flexibiliteit, functionaliteit, modulariteit en comfort.

Uw kantoren, klaslokalen, vergaderzalen, kantines, accomodaties met een huurtijd van minder dan 24 maanden? Kies dan voor de flexibiliteit, de functionnaliteit, de veiligheid en het comfort van de Algeco Advance. .

EENVOUD EN FUNCTIONALITEIT

Eenvoud en functionaliteit

Het gamma Origin werd ontworpen om vooral veel flexibiliteit te bieden. Onze modules staan in amper enkele uren tijd op hun plaats: u kunt uw lokalen dus vergroten of wijzigen zoals u wilt.

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten