1 visie, 3 oplossingen

Algeco geniet wereldwijd naam en faam op de markt van modulaire bouw en beveiligde opslagmogelijkheden. Duizenden klanten kiezen reeds om te huren of kopen bij Algeco. 

Onze missie is om een duidelijke visie op de behoeften van onze klanten te hebben en u aangepaste en inventieve oplossingen aan te bieden. Met ons uitgebreid assortiment aan services en de onmiddellijke beschikbaarheid van modulaire ruimte creëren wij voor u de ideale oplossing, ongeacht uw project.

Onze kennis en expertise van de markt is ongeëvenaard. Dankzij onze ervaring van meer dan 50 jaar kunnen wij oplossingen aanbieden aan alle sectoren van de markt. Met het breedste assortiment en het grootste aantal producten en diensten kan Algeco u alles aanbieden wat u nodig hebt voor uw werknemers, bezoekers en klanten.

Al deze producten en diensten vindt u terug in onze 3 gamma’s, elk met hun eigen specifieke kenmerken.

3 oplossingen, geknipt voor uw behoeften en uw budget!

 

Origin
focus op eenvoud en functionaliteit

Eenvoudige oplossingen, ongeacht uw behoefte. U biedt uw werknemers goede arbeidsomstandigheden aan, met inachtneming van de normen en voorschriften en met inbegrip van de veiligheid en bescherming van uw mensen.

 

Advance Flexibiliteit en comfort in één

Aan alles is gedacht voor uw comfort, welzijn en veiligheid. Wij creëren uw gebouw volgens de gewenste layout. Aan elkaar schakelen, op elkaar stapelen, deuren of ramen links of rechts; alles is mogelijk met Advance.

 

Progress Het toppunt van modulebouw

De Progress units bevatten alles wat je kan verwachten van een modulair gebouw ... en zelfs meer ! Deze oplossingen combineren architectonische hoogstandjes met innovaties ten dienste van comfort en welzijn, ongekend in de wereld van modulaire bouw. Deze unit is meer dan Progres; dit is pure uitmuntendheid!

 

Kijk zeker in onze rubriek “onze oplossingen” voor meer Algeco’s!

360° Services

De Algeco 360° Services zijn speciaal ontwikkeld om onze klanten te voorzien van een volledige kant en klare oplossing.

Hierdoor zullen onze klanten niet langer geconfronteerd worden met het organiseren en beheren van meerdere leveranciers en het wachten op de verschillende partijen; dus geen gedoe, tijdverlies en extra kosten meer.

1 aanspreekpartner en alles kant en klaar bij oplevering!

Meer weten